Libri su MATLAB e Simulink

Analiza numerica O introducere bazata pe MATLAB

This book provides an introduction to numerical analysis using MATLAB. Topics covered include an introduction to MATLAB, error theory, function approximation, interpolation, and numerical differentiation and integration. (This book is also available in English.)

MATLAB is used throughout the book to solve numerous application examples. In addition, the author has developed a supplemental set of MATLAB code files.

Companion software available Retrieve companion software

Gratis! Kit tecnico di modellazione matematica

Venite a scoprire come sviluppare velocemente precisi modelli matematici basati su dati empirici e principi scientifici.

Scarica il kit gratuito

Versioni di prova disponibili

Provate l'ultima versione dei prodotti per la modellazione matematica.

Scarica il software di prova

Informazioni su Questo Libro

Radu T. Trîmbiţaş, Babes Bolyai University

Presa Universitara Clujeana, 2005

ISBN: 973-610-388-9
Language: Romanian