Cody

Solution 1869019

Submitted on 9 Jul 2019 by Malcolm Wildgoose
This solution is locked. To view this solution, you need to provide a solution of the same size or smaller.

Test Suite

Test Status Code Input and Output
1   Pass
x = [1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 0 0 0 0 0 0 0 0 9 8 7 6 5 4 3 2 1]; LP = [9 10] %[Length Position] assert(isequal(LengthAndPosnZeros(x),LP))

LP = 9 10 pos = 10 11 12 13 14 15 16 17 18 lens = 9 8 7 6 5 4 3 2 1 ans = 9 10

2   Pass
x = [1 0 3 49 3 2 232 3 0 0 0 0 0 0 8 290 0 0 0 12 323 34]; LP = [6 9] assert(isequal(LengthAndPosnZeros(x),LP))

LP = 6 9 pos = 2 9 10 11 12 13 14 17 18 19 lens = 1 6 5 4 3 2 1 3 2 1 ans = 6 9

3   Pass
x = [1 1 0 0 0 0 0 0 0 1 1 1 1 1 1 0]; LP = [7 3]; assert(isequal(LengthAndPosnZeros(x),LP))

pos = 3 4 5 6 7 8 9 16 lens = 7 6 5 4 3 2 1 1 ans = 7 3

4   Pass
x = [1 2 0 0]; LP = [2 3] %[Length Position] assert(isequal(LengthAndPosnZeros(x),LP))

LP = 2 3 pos = 3 4 lens = 2 1 ans = 2 3

5   Pass
x = [1 2 0 0 0 0 0 0 0 0 0 9 0 0 0 0 0 0]; LP = [9 3] %[Length Position] assert(isequal(LengthAndPosnZeros(x),LP))

LP = 9 3 pos = 3 4 5 6 7 8 9 10 11 13 14 15 16 17 18 lens = 9 8 7 6 5 4 3 2 1 6 5 4 3 2 1 ans = 9 3

6   Pass
x = [1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1]; LP = [9 2] %[Length Position] assert(isequal(LengthAndPosnZeros(x),LP))

LP = 9 2 pos = 2 3 4 5 6 7 8 9 10 lens = 9 8 7 6 5 4 3 2 1 ans = 9 2

7   Pass
x = [111 541 0 45 3 0 0 0 15 26 0 4 84 3 84 0 9]; LP = [3 6] %[Length Position] assert(isequal(LengthAndPosnZeros(x),LP))

LP = 3 6 pos = 3 6 7 8 11 16 lens = 1 3 2 1 1 1 ans = 3 6

8   Pass
x = [1 0 1]; LP = [1 2] %[Length Position] assert(isequal(LengthAndPosnZeros(x),LP))

LP = 1 2 pos = 2 lens = 1 ans = 1 2