Cody

Problem 74. Balanced number

Solution 3436848

Submitted on 27 Oct 2020 by Oliver Warlow
This solution is locked. To view this solution, you need to provide a solution of the same size or smaller.

Test Suite

Test Status Code Input and Output
1   Pass
n = 13722; assert(isequal(isBalanced(n),true))

n = "13722" a = 2.5000 b = "13" c = "22" ans = logical 1

2   Pass
n = 23567414; assert(isequal(isBalanced(n),true))

n = "23567414" a = 4 b = "2356" c = "7414" ans = logical 1

3   Pass
n = 20567410; assert(isequal(isBalanced(n),false))

n = "20567410" a = 4 b = "2056" c = "7410" ans = logical 0

4   Pass
n = 1; assert(isequal(isBalanced(n),true))

n = "1" a = 0.5000 b = "" c = "" ans = logical 1

5   Pass
n = 11111111; assert(isequal(isBalanced(n),true))

n = "11111111" a = 4 b = "1111" c = "1111" ans = logical 1

6   Pass
n = 12345678; assert(isequal(isBalanced(n),false))

n = "12345678" a = 4 b = "1234" c = "5678" ans = logical 0

7   Pass
n = 12333; assert(isequal(isBalanced(n),false))

n = "12333" a = 2.5000 b = "12" c = "33" ans = logical 0

8   Pass
n = 9898; assert(isequal(isBalanced(n),true))

n = "9898" a = 2 b = "98" c = "98" ans = logical 1

9   Pass
n = 469200; assert(isequal(isBalanced(n),false))

n = "469200" a = 3 b = "469" c = "200" ans = logical 0

10   Pass
n = 57666; assert(isequal(isBalanced(n),true))

n = "57666" a = 2.5000 b = "57" c = "66" ans = logical 1

Suggested Problems

More from this Author95

Community Treasure Hunt

Find the treasures in MATLAB Central and discover how the community can help you!

Start Hunting!